Menu
Yleinen

Puoli vuotta Instagramissa – viisi suosituinta kuvaa

Suunnattoman Instagram-tili avautui puolisen vuotta sitten. Tuolloin myös minä aloin käyttää Instagramia enemmän. On ollut hauskaa ja opettavaista seurata, millaiset asiat vaikuttavat siihen, kuinka paljon tykkäyksiä eri kuvat saavat. Keräsin tähän postaukseen viisi kaikkein suosituinta kuvaa. Kun ottaa huomioon oman kehittymiseni Instagramin käytössä, ei liene kovin yllättävää, että suosituimmat kuvat löytyvät tuoreimpien joukosta.

Millaisia puolivuotisen suosituimmat kuvat sitten olivat?

1. sija

Kaikkein suosituin kuva on otettu Jordaniassa, Petrassa. Kun jaksoi kiivetä satoja kiviaskelmia ylöspäin, löytyi kallion takaa tämä Luostariksi (Monastery) kutsuttu julkisivu. Näissä korkeuksissa laidunsi myös valtavia vuohilaumoja.

2. sija

Myös extreme-urheilukuva keräsi paljon tykkäyksiä. Tämä on niin ikään Jordaniasta, Wadi Rumin autiomaasta. Valtavien kallioiden väleistä löytyi melkein yhtä valtavia hiekkadyynejä. Yhdellä sellaisella päästiin laittamaan lauta jalkoihin (tai nössöversiona takamuksen alle) ja laskemaan punaista dyyniä alas.

3. sija

Pronssisijalle on päätynyt niin ikään kuva Petrasta. Kuvan paikka on lähes sama kuin voittajakuvalla, mutta tämä on otettu toiseen suuntaan. Paikalliset olivat rakentaneet Petran huipuille lukuisia pieniä kahviloita ja myymälöitä. Kilpailu oli hurjaa. Kahvilat kilpailivat toistensa kanssa erityisesti mainostamalla upeita vuoristomaisemia. Sellainen oli myös tämä Grand Canyonin näkymiä lupaileva plakaatti.

4. sija

Jordanian kuvien keskelle on kiilannut arkkitehtuurikuva Madridista. Tämä lieneekin yksi suosituimmista kuvauskohteista Instagram-fiideissä. Mikäs siinä – kaunishan tuo Metropolis-rakennus on.

5. sija

Viidennelle sijalle on kivunnut, mikäs muukaan kuin kuva Jordaniasta! Tämä kuva on otettu ensimmäisenä iltanamme Petrassa. Saavuimme historialliseen kalliokaupunkiin melko illasta ja päätimme tehdä näppärän kävelyn sisäänkäynnin läheisyydessä olevalle kalliolle. Pari tuntia tähänkin reissuun hujahti, mutta näkymät Street of Facadesille olivat hienot.

Minkä tyyppiset kuvat sinun feedissäsi ovat tykätyimpiä? Entä minkälaisista instakuvista pidät itse?


Seuraathan Suunnaton-blogia myös sosiaalisessa mediassa:

Facebook: @suunnaton
Instagram: @suunnaton
Twitter: @Suunnaton_blogi

Suunnaton löytyy myös blogipalveluista
Blogit.fi ja Bloglovin’

2 Comments

 • Kati / Lähinnä Kauempana
  25.6.2017 at 10:07

  Upeita otoksia, ei ihme että ovat tykätyimpiä kuvia. Mä kyllä tykkään Instagramista; sekä selailla muiden kuvia että lisäillä itsekin. Tosin olen vaan jotenkin niin some-rajoittunut, että harvoin ehdin suoraan reissun päältä postailla. Pitäisi vähän reipastua! Muutenkin nyt vähän hiljaisempi kausi menossa, mutta ehkä kesän mittaan taas virkistyy.

  Reply
 • Suunnaton
  25.6.2017 at 14:28

  Kiitos! Minäkin aika harvoin päivitän suoraan reissun päältä, osittain heikompien nettiyhteyksien takia. Insta on kyllä kivan helppo keino nähdä, missä muut menevät ja miltä maailmalla näyttää.

  Reply

Leave a Reply