Menu
Yleinen

Matka 2018 ja messulippujen arvonta!

Kohta ne on täällä taas, matkamessut! Matka 2018 järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 19.-21.1.2018.

Tänäkin vuonna matkamessuista on tulossa suuret. Messujen nettisivuille on jo koottu mukana olevia näytteilleasettajia. Messuilla on mukana matkakohteita Rovaniemeltä Afrikkaan ja Koreasta Meksikoon. Sopivia kohteita löytyy varmasti jokaiselle. Jos messukuume ei ole vielä yltänyt huippuunsa, käypä vilkaisemassa lista messujen tarjonnasta. Menojalkaa alkaa varmasti vipattaa ja mieli mennä solmuun kaikista tulevista reissusuunnitelmista. Voi kun voisi heti matkustaa kaikkialle!

Viime vuoden tapaan, olen tänäkin vuonna akkredoitunut messujen bloggaajaksi. Messujärjestäjät lahjoittivat kaksi messulippua, jotka voin nyt arpoa teille lukijoille! Kisaan voi osallistua sekä blogin puolella että Facebookissa. Jos haluat tuplata mahdollisuutesi voittaa, voit osallistua arvontaan molemmissa kanavissa. Palkintona on kahden lipun paketti Matka 2018 -messuille. Yksi lippu oikeuttaa yhteen kertakäyntiin messuilla, ja sillä pääsee sekä Matka 2018 -messuille että sen yhteydessä järjestettävään Caravan -tapahtumaan. Palkinnon arvo on 32 euroa.

matkamessut

Osallistuaksesi arvontaan toimi näin:

1. Matka 2018, messulippuarvonta blogissa

Jätä kommentti tämän blogitekstin kommenttikentässä. Kerro kommentissasi, mikä Suunnaton -blogissa esillä olleista matkakohteista on kaikkein kiinnostavin ja miksi se kiinnostaa. Voit tutustua blogissa julkaistuihin matkajuttuihin joko sivupalkissa olevan kohdelistauksen kautta tai suoraan tältä sivulta. Muista jättää kommentin yhteydessä sellainen sähköpostiosoite, josta tavoitan sinut, mikäli voitto osuu kohdallesi. Sähköpostiosoitteesi ei näy muille, eikä sitä käytetä muihin tarkoituksiin kuin yhteydenottoon voiton yhteydessä.

2. Matka 2018, messulippuarvonta Suunnattoman Facebook-sivuilla

Kommentoi Suunnattoman Facebook-sivuilla messulippuarvontapostausta. Kerro kommentissasi, mikä matkakohde messuilla sinua kiinnostaisi eniten tai mistä matkakohteesta haluaisit saada lisätietoja esimerkiksi matkablogeista.

Lisätietoja arvonnasta

Arvontaan voi osallistua 10.1.2018 saakka, minkä jälkeen arvonta suoritetaan. Saat yhden arpalipun sekä kommentoimalla blogiin että kommentoimalla Facebook-sivujen julkaisuun. Mikäli osallistut arvontaan molemmissa kanavissa, osallistut arvontaan kahdella arpalipulla. Mikäli voitto osuu blogin kommenttiin, otan voittajaan yhteyttä sähköpostitse. Mikäli voitto osuu Facebook-julkaisun kommenttiin, otan voittajaan yhteyttä Facebookin kautta yksityisviestillä. Varmistathan, että voit vastaanottaa yksityisviestejä. Kun voittajaan on saatu yhteys, toimitetaan messulippu voittajalle sähköpostitse. Voittajan nimi tai nimimerkki julkaistaan blogissa ja blogin Facebook-sivuilla.

Tsemppiä kisaan, ja toivottavasti tavataan messuilla!

Päivitys 14.1.2018:
Kilpailu on päättynyt ja messuliput toimitettu arvonnan voittajalle. Onnea ja hauskaa messupäivää, Tea!

Matka 2017, saaristo, matkamessut, Suomi

* Postaus on toteutettu yhteistyössä Matka 2018 -messujen kanssa. Matka 2018 lahjoitti arvonnan palkinnon.


Seuraatko Suunnaton-blogia jo sosiaalisessa mediassa:

Facebook: @suunnaton
Instagram: @suunnaton
Twitter: @Suunnaton_blogi
Pinterest: @Suunnaton_blogi

Suunnaton löytyy myös blogipalveluista
Blogit.fi, Blogipolku ja Bloglovin’

42 Comments

 • Päivi
  26.12.2017 at 10:33

  Madrid tällä hetkellä. Itselleni vielä käymätön kaupunki Euroopassa ja matka sinne on tulossa.

  (Erityisen hauskaa oli kuitenkin lukea lokakuinen postaus Washingtonista, koska viime kesänä kävin siellä itse. Samoja ajatuksia!)

  Reply
 • Nelliina
  26.12.2017 at 10:51

  Islanti kiinnostaa sen vastakohtien vuoksi, jäätä, tulivuoria, geysirejä. Mukaan arvontaan.

  Reply
 • Minna
  26.12.2017 at 11:07

  Kroatia!

  Reply
 • MarjaKoo
  26.12.2017 at 16:22

  Islanti kiinnostaa erilaisuutensa vuoksi!

  Reply
 • nuunuu
  26.12.2017 at 17:05

  Jordania on kiinnostanut jo pitkään, mutten ole saanut sinne vielä reissua tehtyä. Ehkä ensi vuonna :p

  Reply
 • Anne
  26.12.2017 at 17:09

  Islanti kiinnostaa koska on niin erilainen matkakohde mihin yleensä tulee lähdettyä.

  Reply
 • Kati
  26.12.2017 at 17:19

  Albania kuulostaisi hyvältä.

  Reply
 • Mervi
  26.12.2017 at 18:09

  Islanti kiinnostaa 🙂

  Reply
 • NannaS
  26.12.2017 at 22:40

  Australia kiinnostaisi 🙂

  Reply
 • Heidi
  27.12.2017 at 09:42

  Australia kiinnostaa

  Reply
1 2 3 5

Leave a Reply