Menu
Yleinen

Matkablogin aloitus

Tervehdys! Uusi blogi on syntynyt matkablogien maailmaan. Suurin motivaationi blogin perustamiseen on se, että välillä matkakohteista on kovin vaikea löytää tietoa. Joistain kohteista olen itse kaivannut nimenomaan suomalaisten kokemuksia, mutta kohdalleni on osunut myös sellaisia paikkoja, joista matkaa suunnitellessa ei tunnu löytyvän sitten minkäänlaista tietoa. Haluan olla mukana korjaamassa tätä ja auttamassa muita matkaajia löytämään uusia kiinnostavia matkakohteita.

4 Comments

 • Elsa
  15.12.2016 at 01:43

  Tää oli myös hyvin pitkälti mun syy blogin perustamiseen! Myös esimerkiksi pienistä lentoyhtiöistä ja muista matkan tekoon paljonkin vaikuttavista asioista on hetkittäin suht vaikea kaivaa tietoa, etenkään pohjoismaalaisen näkökulmasta.

  Reply
  • Suunnaton
   15.12.2016 at 21:52

   Kiitos kommentista! Ihan totta, että myös lentoyhtioistä tai vaikka hakukoneistakin on joskus tosi vaikea löytää infoa. Sun blogissasi onkin kiva juttu lentoyhtiökokemuksesta 🙂

   Reply
 • Miraorvokki/Pöndekengissä
  15.12.2016 at 14:13

  Tervetuloa matkablogimaailmaan! 🙂 Jäädään innolla odottamaan mitä ihania matkavinkkejä meille kaikille pääset jakamaan! 🙂

  Reply
  • Suunnaton
   15.12.2016 at 22:11

   Kiitos! 🙂

   Reply

Leave a Reply