Menu
Yleinen

Tuoreimmat vinkit matkamessuille

Matka 2017 -messut ovat nyt käynnissä! Kävin jo koluamassa Messukeskuksen käytäviä ja poimimassa uusia kohteita alati pitenevään toivematkalistaan. Nyt kun on omin silmin nähnyt tämän vuoden messuhumun, on hyvä nostaa esiin muutamia poimintoja messuilta.

Espanja

Espanjalla on pyöreä messupiste, johon on kerätty useita Espanjan eri alueita. Tältä pöydältä saat vinkit niin Valenciaan, Madridiin kuin Aurinkorannikollekin. Huomaa myös Baskimaa, joka on hieman sivummalla muusta Espanjasta. Baskimaan piste on helppo tunnistaa Puppysta, Bilbaon kukkakoirasta.

Afrikka

Afrikan kohteista on useampikin isompi tai pienempi standi. Myös Afrikkaan suuntautuvia reissuja tarjoavia matkanjärjestäjiä oli useampi, joten afrikanmatkan suunnittelun voi helposti aloittaa messuilla.

Matka 2017

Suomi

Suomi on tänä vuonna messuilla esillä varsin kattavasti. Käy tutustumassa hieman tuntemattomampiin Lapin kohteisiin, suunnittele saaristomatka ensi kesäksi tai käy hakemassa vinkkejä Itä-Suomen reissulle.

Matka 2017

Matka 2017

Travel Bloggers Give Back

Matkabloggaajien hyväntekeväisyystempaus on kerännyt tänä vuonna upean valokuvanäyttelyn osastolle 7m138. Käy tutustumassa kuviin ja valitse kotiisi uusi upea sisustustaulu. Ostamalla kuvan voit tukea köyhän Laosin syrjittyihin vähemmistöihin kuuluvien Bokeo-lasten koulunkäyntiä  Tsekkaa upeat kuvat jo etukäteen täältä ja käy ostamassa taulu omaksesi lauantaina tai sunnuntaina. Samalla osallistut Matkapörssin 300 euron arvoisen matkalahjakortin arvontaan.

Matka 2017

Maailman herkut

Ruokanurkkauksesta voit käydä hakemassa uutta energiaa messuiluun ja maistelmassa eri makuja. Mukana on useampikin karjalainen leipomo, italialaisia ruokia ja erikoisempia ruokatuliaisia.

Matkamessut 2017

Matkamessut 2017

Virtuaalimaailma

Tämän vuoden isoin matkamessujen hitti on virtuaalilasit. Niitä löytyy varmasti yli kymmeneltä standilta. Käy fiilistelemässä Australian kenguruita tai Fiskarsin ruukkia yläilmoista.

Caravan

Matkamessujen lipulla pääset tutustumaan myös Caravan-messuihin. Suureen halliin on koottu varmaankin satoja matkailuautoja ja -vaunuja. Tämä on varmasti hyvä paikka karavaanareille ja sellaiseksi aikoville, mutta autoja ja vaunuja on hauska kierrellä, vaikka ei genrestä mitään ymmärtäisikään. Kovasti on nuo vehkeet muuttuneet niistä lapsuuden muistoissa olevista kulahtaneista asuntovaunuista. Löydä asuntoautojen ja -vaunujen joukosta söpö pieni Koppi sekä takalla varustettu luksusvaunu!

Matkamessut 2017

Matka 2017

Matkamessut 2017


Seuraathan Suunnaton-blogia myös sosiaalisessa mediassa:

Facebook: @suunnaton
Instagram: @suunnaton
Twitter: @Suunnaton_blogi
Pinterest: @Suunnaton_blogi

Suunnaton löytyy myös blogipalveluista
Blogit.fi ja Bloglovin’

2 Comments

 • Tiia/ReiseReise
  22.1.2017 at 22:11

  Paljon oli kaikkea, viihdyin messuilla sekä lauantaina että sunnuntaina. Yksi uusi kaupunki tuli must visit listalle, loistava paikka saada kyllä inspiraatiota.

  Reply
  • Suunnaton
   23.1.2017 at 07:32

   Kiva kuulla, että sait messuilta uusia ideoita! Mun suunnitelmissa olevien matkakohteiden kanssa kävi vähän huono mäihä, kun niistä ei ollut edustusta paikalla, mutta pienimuotoiseen kotimaanmatkailuum tuli kyllä hyvin vinkkejä.

   Reply

Leave a Reply